Facebook
SearchLeírás
Kollekciók

A KAZA Concrete a kortárs háromdimenziós, plasztikusan megformált betonburkolat hazai képviselője. Szálerősítésű finombeton tervezése és gyártása során a beton fizikai és esztétikai tulajdonságainak kihasználásával új értékeket teremt a belsőépítészet terén. Termékeik egytől-egyik kézzel készülnek.

http://www.kazaconcrete.com


Button

A kollekció egy kísérleti eljárás végeredményeként jött létre. Designja gumiba nyomott gombok lenyomataként született meg, új megközelítésbe helyezve ezáltal a burkolat tervezést: kihagyva a folyamatból az emberi kéz nyomát és teljes egészében az anyagra bízva a mintázat kialakítását.


teszt item

Crisp

Szemkápráztató megjelenése bármely helyiségbe képes magára vonni a figyelmet. Szédületes sokszögei és hullámos felületeinek tükröződése szinte futurisztikus hangulatot teremt maga körül.


Florentin


Form

Lapjai igazán megragadják a harmadik dimenzió által nyújtott lehetőségeket. A szó szoros és átvitt értelmében egyaránt kiemelkedő alkotások.


teszt item

Haus

Az ókori perzsa birodalom motívumaiból merít ihletet. Egyszerű, mégis karakteres mintázatú lapjai önmagukban nagy felületen burkolva vagy más elemekkel kombinálva egyaránt kiválóan használhatók.


London


Petal


teszt item

Seed

A növényvilág apró szereplője került a kollekció középpontjába, parányi magok ihlették a lapok vonalvezetését. Élesen szögletes és egyben lágyan ívelt design jellemzi, különleges háromszög formátum teszi millióféleképpen kombinálhatóvá.


Skyline


Touch


Vine

A lapok - akár a vízesésként aláhulló, fodrozódó folyó - beborítják falainkat és extravagáns, mégis természet közeli megjelenést kölcsönöznek nekik.