Facebook
Search

You & I - Lea Ceramiche

 

Fabio Novembre aki a Casa Milan és a Carpisa boltok belső kialakításáért is felel a milánói Via Durini bemutatótermében állította fel You & I című installációját. A You & I-t az ókori görög építészet, a színház és a márvány kőfejtő inspirálta, és ezek hagyományos elemeit kapcsolja össze a modern technológiával, így hozva létre egyfajta „design oximoront”, azaz egyszerre hajol meg a jelen előtt és üdvözli a jövőt.
A terem közepén két maszk áll, mintegy két szeretőt szimbolizálva, akik Salamon Énekek énekét szavalják; azt az Énekek énekék, melynek szövege a bemutatóterem falán is olvasható, így a látogatók egyszerre élvezhetik az installációt és lehetnek részesei is.

A lenyűgöző falakért a Timeless Marble márványhatású laminált porcelánburkolatok felelősek. A kollekció titka az innovatív lapokban rejlik, melyek megragadják a márvány igazi esszenciáját és felerősítik azok magasztos küllemét. Az erezet variációk négy színben elérhetők, akár hatalmas 3 m x 1 m-es lapokkal is, melléjük mindössze 5 mm vastagsággal

Fényes, polírozott felszínnel, beltérre fal- és padlóburkolatként; kültérre pedig falburkolatként ajánljuk.