Facebook
Search

Decor Floor

Szenvedélyünk a kihívás és az időtálló, minőségi munka.

Büszkék vagyunk, hogy a közel 20 éve alapított 100% magyar kézben lévő Decor Floor Kft, a régió egyik piacvezető burkolatforgalmazó vállalkozásává vált.

A fal- és padlóburkolatok értékesítésén túl a tervezési és a kivitelezési fázisban is aktívan részt veszünk, hiszen mottónk, hogy különleges partnereiket különleges bánásmód illeti meg. Csapatunk a tervezéstől kezdve a kivitelezés végéig építészekkel, belső építészekkel és befektetőkkel karöltve dolgozik, így garantálva a hosszantartó, professzionális végeredményt.

Elégedett ügyfeleiknél nincs is jobb ajánlás. A Decor Floor Kft. az évek során a legkülönfélébb projektekben, irodaházaktól kezdve sport- és kórházi létesítményeken keresztül, számtalan étterem, kaszinó és hotel burkolása során bizonyította szakértelmét.

 

Pointzero

pointzero.hu

A pointzero belsőépítészeti központ a hazai design felhozatal egyik kiemelkedő színfoltja. Folyamatosan bővülő termékkínálatával, klasszikus és modern bútoraival rövid idő alatt egyedülállóvá vált a magyarországi showroomok palettáján.

Legyen szó univerzális burkolatokról, víztakarékos, design csaptelepekről, gyönyörű formavilágú radiátorokról vagy exkluzív bútorokról, a pointzero segítségével az egyedi belsőépítészeti megoldásoknak semmi sem állhat útjában.

 

Raktár

Logisztikai központ. Számunkra nincs fontosabb annál, hogy a termékeink megfelelő időben és tökéletes minőségben érkezzenek a helyszínre.

raktar